Kamo Veranda

Veranda, aanbouw en pergola | Lieferinge

Als verandabouwers kan u ons contacteren wanneer u een veranda, pergola, carport, terrasoverkapping, tuinkamer of ander aanbouw of bijgebouw project wilt realiseren. We werken daarbij op maat van uw wensen en gebruiken bij het project robuust aluminium. Kamo Veranda is onder meer werkzaam in Lieferinge.

Veranda aanbouwen | Lieferinge

U wilt een veranda laten aanbouwen? Onze verandabouwers werken steeds op maat van uw specifieke wensen en gebruiken hiervoor materiaal dat opgetrokken werd uit robuust aluminium. Indien u liefst een klassieke veranda heeft, met glaswanden en het traditionele hellende, glazen dak dan is dat perfect mogelijk. Ook klassiek is de typische landelijke veranda of orangerie, met industrieel ogende steel look ramen. Wilt u eerder gaan voor een moderne look dan lijkt het bouwen van een leefveranda of woonveranda (die u bv. met een keuken kunt invullen) aangewezen. Indien u iets van de prijs wilt uitsparen kan u ook een deel van het verandabouw proces zelf uitvoeren, bv. bij de afwerking van het project. U kan daarbij rekenen op onze technische assistentie. Interesse in zo'n veranda op maat bij u in Lieferinge? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Aanbouw aan huis of bijgebouw in de tuin | Lieferinge

U wilt uw woonoppervlakte uitbreiden maar wilt geen veranda? Dan is een aanbouw, achterbouw of een uitbouw van uw woning mogelijks de perfecte oplossing. Het dak van deze drie types aanbouw bestaat niet volledig uit glas en ook de wanden hoeven niet per se te bestaan uit grote glasoppervlakten. Zo'n moderne aanbouw kan je dan bijvoorbeeld inrichten als keuken of salon. Wilt u uw woonoppervlak uitbreiden buiten het huis? Dan kunnen we ook helpen bij het aanleggen van een bijgebouw in de tuin. Bijgebouwen die we bijvoorbeeld vaak plaatsen zijn een tuinkantoor, tuinkamer of tuinkeuken. Benieuwd naar de prijs van zo'n aanbouw of bijgebouw? Contacteer ons dan voor een gratis offerte. We zijn o.m. actief bij u in Lieferinge

Pergola, carport of terrasoverkapping | Lieferinge

Naast veranda's en aanbouwen plaatst ons team ook pergola's. Pergola's zijn overkappingen, al dan niet tegen het huis aangebouwd. Bekend is bijvoorbeeld de carport, een overkapping die ervoor zorgt dat uw wagen beschermd blijft tegen hagel of sneeuw. Wat ook tegen een huis wordt aangebouwd is de zogenaamde tuinkamer, een overkapping met glazen wanden die lijkt op een veranda maar geen rechtstreekse toegang biedt (bv. via een deur) tot de woning. Een derde type van pergola dat vaak wordt geplaatst is een terrasoverkapping. Zo'n overkapping kan ook perfect los van het huis worden geplaatst, over een terras middenin de tuin. Elke pergola die we bij Kamo plaatsen bestaat uit robuust aluminium. Zo'n alu pergola heeft als voordeel dat het modern oogt en roestvrij en onderhoudsvriendelijk is. Interesse in zo'n pergola, terrasoverkapping, carport, tuinkamer of andere overkapping? Interesse in de prijzen van onze pergola's? Vraag dan snel een offerte aan. We plaatsen de pergola's onder andere bij u in Lieferinge.

TOP
Kamo Veranda - Eigen productie te Hamme - info@kamo-veranda.be - T: 052 47 20 32